Pluktea, dé locatie voor jouw unieke feestje, verjaardag of bedrijfsuitje.

 

Onze tea’s zijn ook zeer geschikt voor een familie feestje, een babyshower, een jubileum of een ander soort samenzijn, denk aan een afscheid van een collega, een vergadering, een verjaardag, een vrijgezellenfeestje..etc etc. Waarom is pluk juist hiervoor geschikt?
Omdat de sfeer bij ons ongedwongen is, je bent op een mooie plek, even helemaal weg van de drukte,  je krijgt heerlijke hapjes of een prachtige lunch, je bent lekker bezig (het thee plukken)  Zo heb je ook beweging, wat altijd als zeer prettig wordt ervaren door onze gasten.  En niet te vergeten, we kunnen een programma op maat samenstellen!

Daarnaast hebben wij, zowel binnen als op ons terras, een plek gereserveerd voor grote groepen, u kunt dan ongedwongen zonder hinder van de andere gasten te hebben uw bijeenkomst vieren. Oh en andersom geldt dit natuurlijk ook! u Kunt naar hartelust zingen, speechen etc, zonder dat u zich in hoeft te houden voor de andere gasten;) Voor deze extra service hoeft u niet extra te betalen, wel doorgeven dat u van deze optie gebruik wilt maken.

Ook erg leuk met een groep: U kunt bij ons een ook een rondvaart boeken. zie het kopje rondvaart voor meer info!

Mocht u onze mooie locatie willen afhuren, dan kan dat. Vraag ons naar de kosten .

Wat is er allemaal mogelijk?

Er is heel veel mogelijk! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Mini tea, een Pluk je wild Hightea, een lunch, een Hightea met lunch, een yoga of stiltewandeling met Hightea of lunch of een Mini tea en aansluitend een Heksenborrel. Of denk aan een rondvaart over de Boskoopse sloten! meer info: kijk bij kopje :vaartocht op onze site

Zakelijk of een vereniging?

kunt bijvoorbeeld kiezen voor koffie met gebak, aansluitend vergaderen en afsluiten met een Hightea of lunch.

 

Wat onze Hightea, lunch of Heksenborrel in houdt?

Alles staat duidelijk uitgelegd op onze site. Lees vooral alles even door.

Wij hebben in het verleden vele feestjes mogen verzorgen. Van verjaardag, dagvullende programma’s, lunches in alle vormen, prachtige bruiloften, gezellige vriendenmiddagen, verzorgde babyshowers tot ontspannen vrijgezellenfeestjes en nog veel meer…

 

Er is erg veel mogelijk. Hoe ziet uw ideale dag eruit? Vertel het ons. Wij denken met u mee, zodat we tot een prachtige dag(indeling) komen zodat u nergens meer over na hoeft te denken!

ONTDEK ONZE GEWELDIGE PLEK! MEER INFO?