WIJ ZIJN GESLOTEN

Laat je verrassen door spannende drankjes en bijpassende hapjes van de unieke Heksenborrel. Achter de schermen van Pluktea zijn ultieme smaaksensaties gebrouwd zoals je ze nog nooit geproefd hebt. Alles alcoholvrij, al zou je dat soms niet zeggen. Durf jij het aan…

Een borrel, maar dan net even heel erg anders. Geen alcohol, maar overheerlijke superfrisse drankjes gemaakt uit onze eigen tuin. Omdat er geen alcohol wordt geschonken is het dus geschikt voor iedereen! (babyshower!)

 

De Heksenborrel belooft dat je de alcohol niet gaat missen.Met onze fantastische drankjes zul je overdonderd zijn van de smaakexplosies!

 

Je begint met een Heksenbrouwsel (denk aan gekleurde siroopjes, fluoriserende brouwsels of verse heksenthee.) Uiteraard met iets lekkers erbij(taart!).

 

Hierna maken we een reisje langs allerlei verschillende spannende kruiden, specerijen, aftreksels, distillaten, en mixjes. Alles gemaakt in eigen keuken. Je proeft van alles uit onze tuin. Daarbij serveren wij heerlijke hapjes.
de hapjes worden uiteraard gemaakt met kruiden uit het seizoen. Denk daarbij aan botanische pesto’s,  hartige koekjes met kruiden, rozentaart of chocoladetaart met dennensiroop.

 

Tijden de Heksenborrel krijg je drankjes zoals een spannende Basilicum Mocktail, een sprankelend Zonnehoed brouwsel, een rozen ‘Gin’-tonic uit de tuin, een Vlierbloesem smoothie, een mimosa met rozemarijn en ‘prosecco’ en ga zo maar door.

Je krijgt maar liefst vier rondes te eten en te drinken.

Bij iedere ronde is er informatie op papier beschikbaar over de gebuikte kruiden in de drankjes en hapjes.

 

je krijgt qua hapjes:

 

we beginnen met een kruidig welkomstdrankje en een echt heksentaartje.

Je krijgt een borrelplank met veel verschillende hapjes.

En daarnaast bij iedere nieuwe ronde drankjes een bijpassend hapje.

U KUNT IN JUNI EN JULI DE HEKSENBORREL BOEKEN OP DE TIJD DIE UW VOORKEUR HEEFT.

 

NA JULI: Borrelen om 10.00 uur ’s ochtends, dan doen heksen niet.

De heksenborrel is op zaterdag vanaf 13.30 uur in de middag te boeken.(wij sluiten om 16.30 uur)

Op alle andere dagen vanaf 13 uur. (wij sluiten om 16 uur)

 

De heksenborrel is geschikt van 2 tot 15 personen.

Hoe lang duurt de Heksenborrel ongeveer:  2.5-3 uur

Kosten per persoon: € 29,50

Een Heksenborrel reserveren? Klik hier!