WIJ ZIJN GESLOTEN.

RESERVEREN KAN NIET MEER.

 

Welkom bij Pluktea Pluk, proef en ervaar de verse theetuin. Wat is Pluktea? Prachtige locatie High tea'en op een bijzondere plek. Bekijk onze High tea's Home made hapjes Heerlijke verse producten
uit eigen (biologische )tuin.
Het eten van Pluktea

Pluk en proef de verse theetuin.

wij zijn gesloten! Binnenkort meer nieuws over nieuwe activiteiten. 

Zelf aan de slag en thee maken met lekkere verse kruiden, fruit en bloemen? Dat kan tijdens onze High tea! PlukTea organiseert haar High tea net even anders. Krijg je normaal een doos vol verschillende zakjes, nu kan je zelf je thee samenstellen. van planten uit onze kruidentuin. Met je recept in de hand ga je op ontdekkingstocht langs alle plantjes in de tuin en zoek je de benodigdheden voor de thee. Je leert van alles over de plantjes en hoe je ze gebruikt, Eigenlijk een mini workshop (kruiden)thee leren maken. Daarnaast krijg je lekkere huisgemaakte hapjes: vers, biologisch en puur!
Of kom langs voor een heerlijke lunch, een kopje thee/koffie met huisgemaakte taart of voor onze heksenborrel! De plek: een groen gebied midden in Boskoop: op een ruim terras of in de zonnige kas. Wil je meer weten over onze plek of onze High tea?

Pluk je gezond

Een gezonde High tea? Je gaat in deze workshop los op de gezondste theetjes uit onze tuin. Bij deze High tea ligt het gezondheid aspect ook op de hapjes en de daarbij gebruikte zoet middelen.

Pluk… niet

Pluk niet, maar stiekem ook weer wel, want de kruiden komen allemaal uit onze eigen tuin..;). Het is namelijk ook ontzettend leuk om met gedroogde kruiden zelf een thee samen te stellen.

Pluk je wild!

Met elkaar maak je de lekkerste potjes thee uit de kruidentuin! Na de uitleg ga je zelf de tuin in met de receptjes die wij geven of je verzint natuurlijk zelf een heerlijke combinatie.

Op de hoogte blijven van Pluktea?

Een High Tea op een bijzondere plek in Zuid Holland.  Vegetarische High Tea of vegan.