Kinderen mogen uiteraard ook lekker de tuin in om thee te plukken maar er is meer te doen voor hen..

Wat is er zoal voor hun te doen?

Wij hebben binnen wat spulletjes voor de kleintjes. Een kast met boekjes, spelletjes, stiften, puzzels, en speelgoed.  er is ook een mini speeltuintje voor de allerkleinste:een kleine trampoline, een zandbakje, een glijbaantje, wat buitenspeelgoed. Voor de wat grotere kinderen is er een rubber bootje (mits niet gereserveerd), een jeu de boule baan (WIJ VRAGEN U WEL OM BORG, DIT OM DAT DE BALLEN ANDERS WELEENS VERDWIJNEN) en een strandje waar op eigen risico vrij in rondgelopen en gespeeld mag worden.(Alleen voor grote kids)
Kinderen mogen bij ons ook schilderen en knutselen, we hebben hier spullen voor, zorgt u voor niet te nette kleding of een schort?

Voor alle kinder activiteiten is toezicht van de ouder(s) noodzakelijk. Denkt u eraan dat kinderen die nog niet kunnen zwemmen goed in de gaten gehouden dienen te worden? er is veel water rondom onze tuin.

 

Omdat kinderen misschien niet de hightea hapjes van de volwassenen lekker zullen vinden hebben we de Kinder Tea bedacht.

•  Onbeperkt limonade

•   Poffertjes of pannenkoek. Boterham met kaas, jam of pindakaas. (voorkeur graag doorgeven bij reservering, zonder bericht vooraf serveren wij poffertjes/pannenkoek)

•  een cakeje om zelf te versieren met fondant en kleurrijk strooisel 

•  een eigen etagere met :
koekjes en snoepjes
taartje(s)
Fruit, vers en/of bananenchips!

•  een waterijsje als toetje

 


icon_kinderteaKindertea
€ 13,50,- (kinderen tot 12 jaar)