Onze lunchkaart bekijken?

Lunchen bij Pluktea?

IN DE EERSTE HELFT VAN JUNI SERVEREN WIJ GEEN LUNCH. WEL KUNT U LANGSKOMEN VOOR ONZE HEERLIJKE DRANKJES EN HUIS GEMAAKTE TAARTEN. U HOEFT NIET TE RESERVEREN OM OP ONS TERRAS TE ZITTEN. MAAR WIJ RADEN DIT WEL AAN, ZODAT U ZEKER BENT VAN EEN PLAATSJE.

je kunt bij ons langs komen voor een Lunch, brunch, een verlaat ontbijtje, huisgemaakte taart of kom gewoon wat drinken. Wij maken alles vers, biologisch en gebruiken zoveel mogelijk kruiden en groenten uit eigen tuin, Er is altijd een dagverse soep en veel soorten taartjes en gebak.

Uiteraard schenken wij verse thee,  koffie, lattes en heerlijke sappen, smoothies en frisjes. Of wat denk je van onze huisgemaakte limonades, mocktails, ijsthee of kruiden elixers.

Kijk eens op onze kaart. Of laat je verassen en kom langs ! (de openingstijden vindt u bij het kopje contact en openingstijden)

Reserveren is niet perse nodig, wel wanneer u zeker wilt zijn van een tafeltje en wanneer u met meer dan 5 personen bent.

Pluk is groen! We werken biologisch , veel vegetarisch en ook maken we vegan lunches en taarten. Je zult versteld staan van de lekkere gerechten die er op deze manier te maken zijn! We gebruiken veel groenten en kruiden uit eigen bio tuin. Onze thee komt vers van het land. Ook onze gedroogde theeën komen uit eigen tuin.

Taart 

Taart  voor thuis ? Dit kan neem, wanneer mogelijk, je eigen bakjes mee: beter voor het milieu! wil je meer dan een paar stukken taart meenemen? dat kan ook, een hele of halve taart is ook prima maar laat het even weten van te voren zodat wij de taart voor je kunnen reserveren.Taarten kunnen ook besteld worden. Van vegan taart tot (suikervrije, glutenvrije of gewone) cheesecake, er is van alles mogelijk.

Groeps-lunch

Heeft u iets te vieren? Een personeels uitje, vergadering, verjaardag of familie feest? Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een speciale groeps lunch. er zijn diverse opties. We hebben eventueel ook een aparte ruimte voor u beschikbaar, waar u rustig samen kunt zijn.
Het zou er zo uit kunnen zien: op tafel kannen fruit en kruidenwater, koffie en thee met huisgemaakte limonades. een heerlijke voorafje in de vorm van een huisgemaakt soepje met een bruschetta. Hierna diverse knapperige broodjes met heerlijk luxe beleg uiteraard met salade uit eigen tuin en als toetje een koffie met een mini taartje of bonbon. Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u speciale dieetwensen?

Wilt u geen tarwe/suiker/lactose/gluten eten? Liever een vegan lunch of hightea? Kan allemaal, Pluk maakt alles zelf en weet precies wat er in de gerechten zit!  Daarom kunt u ook goed bij ons terecht wanneer u een allergie of intolerantie heeft voor iets! Wij hebben gluten arme en suikervrije opties op onze kaart staan.
Onze lunch gerechten zijn (bijna) altijd aan te passen aan uw wensen! Wilt u liever toch eerst meer weten? bel of mail ons even, we helpen u graag!


Wij hebben veel kennis over voeding maar in het geval van een ernstige allergie raden wij u aan ons zeer goed te informeren en geven geen garantie dat er geen kruis besmetting kan optreden.

Openingstijden en route

Kijk bij het kopje contact voor onze openingstijden. Ook vindt je daar het adres en hoe je bij ons komt. Heb je nog vragen? Bel ons gerust.

Lunch reserveren?