Wat is er nog meer te doen bij Pluktea?

Je kunt tegenwoordig nog veel meer bijzonders boeken bij pluk, hieronder een tipje van de sluier.

 Zo kunnen wij een dagvullend programma aanbieden. Handig! Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een vrienden dag. Denk aan een yoga ochtend, een stiltewandeling of ……Vul maar in!  Daarna een heerlijke lunch of een hightea bij pluk. Het kan allemaal!

 

Ken je of ben je ook iemand die leuke dingen organiseert? Wil je dat ook doen bij Pluk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

WAT IS ER NOG MEER TE ZIEN BIJ PLUKTEA?
Uiteraard vindt je bij ons een winkeltje met onze vers gedroogde thee uit het groene hart! Daarnaast verkopen wij (eetbare)plantjes, leuke pakketjes, en mooie siropen en jams. Je kunt bij ons ook taart voor thuis bestellen, wil je een punt mee naar huis? dat kan! wil je een halve of hele taart? bestel dan even. (we hebben vaak keuze uit: gluten vrij, tarwe vrij, suikervrij, koolhydraat arm, lactose vrij, vegan etc)

Workshop ‘Ayurvedische Handmassage’ en Mini Tea

 

Een echte ‘wellness’ workshop waarin de deelnemers elkaars handen masseren volgens de technieken uit de Ayurveda. Dit is een 5000 jaar oude Indiase geneeswijze wat betekent ‘Kennis van het Leven’. Je leert onder andere wat je handen je kunnen vertellen over jezelf volgens de kennis van de Handlijnkunde.

 

De Ayurvedische olie die we gebruiken, is door Alma zelf op traditionele wijze gemaakt waarbij ze gebruik maakt van een zuivere basisolie en Ayurvedische kruiden. Deze olie heeft veelzijdige kwaliteiten, waaronder het verhogen van de weerstand, een betere bloedcirculatie en het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

 

Na de workshop ga je verder met de Mini Tea. Dit is een uur heerlijk thee plukken en drinken waarbij je een etagère met hartige of zoete hapjes krijgt.

Echt een aanrader om samen met je moeder te doen! Of je zus of je beste vriendin of gewoon je leuke buurvrouw…

 

Tijd: 2 uur (1 uur handmassage + 1 uur mini tea)

Kosten: € 37,50

Locatie Pluktea, Omloop 12 in Boskoop, website: www.pluktea.nl

Opgeven: Via Almaveda of Yogajufemmy, Minimaal 4 deelnemers

Yogawandeling

 

Meditatieve yogawandeling op het terrein van Pluktea

Maak een meditatieve yogawandeling over het prachtige terrein van Pluktea!

Emmy en Alma begeleiden je via yoga en meditatie naar de bron op het terrein…een weldadige wandeling afgesloten met een kopje zalige thee uit de tuin van Pluk.

Prijs € 18,50,= per persoon.

meditatie en/of

stiltewandeling

 

Meditatie nodigt uit om bij jezelf thuis te komen.  Alhoewel wij nog maar weinig stil zijn in ons leven is stilte essentieel.  In het stil worden:

 

  • kunnen lichaam en geest samenkomen
  • kan ons bewustzijn groeien
  • krijgt ons systeem ruimte om vastgezette emoties los te laten
  • is er meer ruimte om bij jezelf naar binnen te kijken om jezelf te onderzoeken.

 

Christel van der Honing , psychosociaal therapeut van praktijk Binnen om leert je, d.m.v. meditatie en/of stiltewandeling  meer bij jezelf te komen. Niets is mooier om dat in de natuur te doen op het terrein van Pluktea met als afsluiting een taartje en heerlijke verse thee.

 

Bij mooi weer de volgende  mogelijkheden:

  • 3 uur durende ochtend/middag incl. taart en thee voor   29,50 p.p. . Start bij een minimum van 5 deelnemers
  • 2 uur durende ochtend/middag incl. taart en thee voor 19,50 p.p. Start bij een minimum van 5 deelnemers
  • programma op maat te maken…….

Heb je belangstelling? 

Mail naar christel@binnenom.nl

bijzondere high tea