WIJ ZIJN GESLOTEN

Wat is Pluktea? bijzondere high tea 


Kom bij ons de planten en smaken ontdekken: ruik, proef en ervaar hoe lekker het kan zijn je eigen thee te maken uit de verse theetuin. daarnaast bieden we super lekkere lunches aan en een vet coole nieuwe workshop..de Heksenborrel!

Pluktea is ontstaan uit het idee dat een theezakje niet nodig is. Je kunt heerlijke theeën drinken van planten uit eigen tuin. Gezond, spannend en lekker. De planten die je hiervoor kunt gebruiken zijn er talloze, het is echt niet alleen munt of gember  wat je in je kopje thee kunt doen. Er is zoveel meer te ontdekken! bijzondere high tea 


Eigenlijk is Pluk Tea een soort workshop ‘zelf je thee leren maken’. Maar daarnaast is het ook weer een gewone High Tea, want het dient hetzelfde doel: lekker met familie, vrienden of vriendinnen bijkletsen en smullen van allerlei hapjes, alleen bij ons krijg je iets ‘extra’s: thee leren maken van planten uit de kruidentuin! je hebt de keuze uit 3 high tea’s: allemaal hebben ze andere theerecepten.(lees verder bij het kopje ‘de hightea’)

 

Uiteraard krijg je, net als bij een ‘gewone’ High Tea er ook allerlei lekkers bij. Bij ons is (bijna) alles huis gemaakt en biologisch

Maar hoe werkt dat dan, thee plukken?


Zo kan een pluk tea eruit zien:

Je spreekt met ons je wensen en aankomst tijd af.  Je wordt ontvangen met koffie of huisgemaakte limonades (zoals viooltjes siroop)  Indien voorradig serveren we ook home made ijsthee of verkoelende  citroenlimonade. Daarop volgt een korte uitleg over het maken van de thee. Bij Pluk je gezond krijg je van ons eerst een pot thee als voorproefje. Je maakt daarna heerlijke kruidentheeën van de plantjes : zoete thee, bloementhee, stevige thee, fruitige thee: er is van alles mogelijk! Je kunt meerdere recepten uitproberen: je mag zo vaak plukken als je wilt!  Wij hebben heel veel recepten om thee te maken, iedere tea optie en ieder seizoen weer andere.
Je mag daarbij gebruik maken van de vele gedroogde kruiden die klaar staan. Je kunt lekker aan de slag met de thee of nog even wachten op de etagère met lekkers zoals scones met room en huisgemaakte jam, luxe taartjes, verassende cakejes, knapperige koekjes. Uiteraard krijgt u ook hartige hapjes,  vers brood met zelf gemaakte dipjes, en diverse (warme en koude ) fingerfood hapjes etc.
ijzondere high tea 

*

Babyshower, vrijgezellenfeestjes, (personeels-)feestjes?

Onze tea’s zijn ook zeer geschikt voor een familie feestje, een babyshower of een ander soort samenzijn, denk aan een afscheid van een collega, een vergadering, een verjaardag, een vrijgezellenfeestje..etc etc. Waarom is pluk juist hiervoor geschikt? Omdat de sfeer bij ons ongedwongen is, je bent op een mooie plek, even helemaal weg van de drukte,  je bent lekker bezig (het thee plukken)naast het zitten en smikkelen van onze lekkere hapjes. Zo heb je ook beweging, wat altijd als zeer prettig wordt ervaren door onze gasten.  En niet te vergeten, we kunnen een programma op maat samenstellen!
bijzondere high tea 

 

DE THEE OPTIES
NIEUW! HEKSENBORREL
KINDEREN

bijzondere high tea